Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!

Unstoppable Mind

WELCOME to JAPAN AND KOREA FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Androidul

Go down 
AuthorMessage
Alethia Spitz
Admin
Admin
avatar

Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 5660
Puncte Puncte : 18518
Reputatie Reputatie : 16
Varsta Varsta : 31
Localizare Localizare : Braila

PostSubject: Androidul    Sun Sep 18, 2016 1:32 pm

Mila:

Anul 2030, tehnologia evoluase destul de mult, inteligenta artificiala devenise un subiect banal. Majoritatea oamenilor aveau in casa un android dotat cu inteligenta artificiala, acesti androizi insa nu se mai diferentiau de oamneni, putand fi confundati cu oameni obisnuiti care indeplineau cel mai ades sarcina de secretara personala sau asistent personal. Telefoanele mobile isi traiau ultimele clipe, comuicareafacandu-se prin intermediul acestor androizi care isoteau oamenii pretutindeni ca niste ingeri pazitori.
Automobilele obisnuite isi traiau si ele ultimele momente, datorita faptului ca androizii se puteau transforma in masini iar unele modele puteau sa se transforme in orice dorea proprietarul cum ar fi filtru de cafea, aspirator, si altele.

Ma aflam intr-un showroom de prezentare a androizilor, eu fiind una dinre cele scoase la vanzare, dret cel mai nou si mai avansat android. Nu imi placea insa ideea de a fi tratata si vandua ca o sclava, vroiam ca stapanul sa ma merite pe prietenie adevarata n pe bani, si de aceea luasem decizia de a fugi din acel showroom, iar in goana mea, lovesc pe cineva pe care il daram.


Back to top Go down
View user profile http://rpghistoryw.forumgratuit.ro/forum
 
Androidul
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Unstoppable Mind :: ◇RPG◇ :: RPG :: Anime RPG :: Oras-
Jump to: