Unstoppable Mind
Welcome to the forum! Join here!


WELCOME to JAPAN AND KOREA FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Mai mult decat o sclava

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Casydg
om
om
avatar

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 34
Puncte Puncte : 169
Reputatie Reputatie : 1
Varsta Varsta : 23
Localizare Localizare : Bucuresti

PostSubject: Mai mult decat o sclava   Thu Jan 11, 2018 10:05 am

Prolog

Facem parte dintr-o lume unde cele mai intunecate cosmaruri ale noastre ne conduc. O lume unde creaturile intunericului umbla pe pamanturi unde odata, oamenii erau cei care le conduce si care umblau liberi, acum istoria se schimba. Fiintele sufletesti nu mai erau cei care conduceau lumea, ci creaturile ale intunericului cum le zic ei de acuma. Creaturi care au infatisare de om, dar care sug sange si pot sa-ti intre in cap dupa bunul lor plac.

Legile sau schimbat, au venit la guvernare vampire si descedentii lor. Eram condusi de un guvers care sugeau sange si umblau cu viteza lumini. Oamenii nu mai erau liberi ci sclavi. Nu aveau dreptu la nimic. Erau impartite in doua tabere, mai exact femei si barbatii. Pe cei frumosi, sau cele frumoase, le faceam dame de companie, sau slujitoare la inalta clasa de noapte, iar ceilalti erau clasificati in sclavi, servitor care ii ajutau in marile concace in care stateau, iar daca cineva raspundea in fata lor deveau sclavi de sange. Copii erau educati odata cu parintii lor, nu le pasa daca rezistau la violentele la care erau supusi sau nu.

Totus intr-un timp se zvonea ca a aparut prin nestire in mare cartea a vrajitoarelor o profetie in care scria alb pe negru, ca o regina se va ridica din lumea oamenii, care era jumate om si jumate vampir, ea va pune capat marelui razboi iscat de ani de zile. Ea va fi cea care se va ridica de joss i va opri acesta teroare, va pune punct marelui razboi, va face in asa fel in cat sa convietuiasca ambele specii, fara a fi nevoitii sa se omoare uni pe alti pentru a trai.

Tot odata aparand aceasta profetie, multa lume din cei mai inalti vampir nu erau deacord cu acestea si faceau in asa fel incat sa-s dea seama cine era aceasta persoana pentru a o omara si a pune punct acestei bazaconii.

Regele afland asta se enerveaza si nu este deacord cu acest lucru si face si el parte din planul consiliului. Cu ajutorul consililiu incearca sa opreasca pe aleasa.
Back to top Go down
View user profile http://animeworldred.forumgratuit.ro/forum
 
Mai mult decat o sclava
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ladies Code vorbesc despre mult-aşteptata revenire

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Unstoppable Mind :: • JUST 4 FUN • :: Fan art :: Fan-fic-
Jump to: